Business Developer Consultant – deltidsanställning för studenter

Videntur är ett svenskt konsult- och techföretag grundat 2021 av två entreprenörer och tidigare ekonomistudenter från Lunds universitet. Under sina snart två verksamhetsår har företaget gått från en unik idé till globala kunduppdrag och partnersamarbeten med några av Sveriges främsta industribolag. Verksamheten bygger på analys och aktivering, där Videntur genom ett egenutvecklat och databaserat verktyg i kombination med djupgående analys bistår företag i att identifiera och adressera för dem relevanta kunder. Idag består teamet på Videntur av sex personer, baserade i Stockholm.

Om rollen

Inför 2023 söker Videntur nu 1-2 Business Developer Consultants på deltid för att stötta upp Market Activation-teamet. I rollen kommer du att arbeta med att administrera kampanjer samt kontakta potentiella kunder för våra uppdragsgivare, baserat på dataunderlag från dina kollegor i team Market Analysis. Underlaget du får tillgång till inför kontakt gör också att du alltid arbetar välinformerad och mot företag som har identifierats som MQLs och direkt relevanta för våra uppdragsgivare.

Vem vi söker

Vi söker dig som studerar Ekonomi, Business eller motsvarande och vill få en relevant och applicerbar arbetslivserfarenhet under dina studieår. Som person bör du vara social, analytisk och strategisk, med talang för att uppmärksamma behov hos uppdragsgivare, liksom att identifiera köpsignaler från företag som du approcherar. Då rollen inbegriper löpande dialog med uppdragsgivare och deras kunder per mail och telefon ställer vi krav på professionell kunskap i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vad vi erbjuder

Med egen erfarenhet av deltidsarbete parallellt med studierna vet vi vilket värde meriten kan ge i det fortsatta arbetslivet. Nu vill vi erbjuda samma möjlighet till studenter som likt oss tror att det praktiska arbetet kan vara en ovärderlig hävstång i karriären. På Videntur blir du en del av ett entreprenörsdrivet team med stora ambitioner för framtiden där du också får möjlighet till att forma ett företag under dess uppstartsår. Vi sitter i centrala lokaler på Drottninggatan i Stockholm och erbjuder möjlighet till flexibelt hybridarbete, utefter vad som passar dig bäst.

Anställningsform

  • Deltidsanställning (omfattning sätts i samråd med dig)
  • Möjlighet till hybridarbete
  • Startdatum: februari 2023


Skicka din ansökan till
career@videntur.se senast den 23 december. Urval sker löpande och rollerna kan komma att tillsättas före det sista ansökningsdatumet.